Διαμόρφωση Ελασμάτων

Διαθέτουμε μηχανές διαμόρφωσης ελασμάτων, που ανταποκρίνονται σε ανάγκες υψηλής ακρίβειας και πολλών διαφορετικών τύπων προκειμένου να ικανοποιήσουμε κάθε είδος παραγγελίας.

Με την συνεχή απόκτηση νέων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και την τακτική συντήρηση των ήδη υπαρχόντων, καλύπτονται όλες οι κατασκευαστικές ανάγκες της αγοράς. Επιπλέον αυξάνεται η ποιότητα υλοποίησης των έργων, μειώνεται ο χρόνος παράδοσης και αυξάνεται στο μέγιστο η απόδοση της παραγωγής.

Οι στρατζόπρεσσές μας ανταποκρίνονται σε πολύπλοκες διαμορφώσεις μήκους εώς 4m και πάχους έως 10mm. Επιπλέον διατηρούμε αποθήκη υλικών χάλυβα, γαλβανιζέ χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα και αλουμινίου σε όλες τις εμπορικές διαστάσεις για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Complicated-Bends-1-Mild-Steel DSC03999 Excellent-example-of-conical-and-step-rolling-where-we-have-tapered-parts-step-formed-and-combined-with-smaller-semi-cones Sheel-Metal-Products Square-to-Round-Mild-Steel Stainless-steel-duct-transition cone

Για την κυλινδρική διαμόρφωση ελασμάτων διαθέτουμε κυλίνδρους με δυνατότητα διαμόρφωσης μήκους έως 3m και πάχους έως 10mm. Οι δυνατότητες των κυλίνδρων μας ανταποκρίνονται σε μεγάλα βιομηχανικά έργα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Κοπή Ελασμάτων

Διαθέτουμε μηχανήματα κοπής laser καθώς και παντογράφο τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν κοπές κορυφαίας ποιότητας ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα των προιόντων.

Τα εν λόγω μηχανήματά μας, μας δίνουν τη δυνατότητα κατασκευής παρτίδων πολλών τεμαχίων με σχεδόν μηδενικό ανεκμετάλλευτο προϊόν και σε ελάχιστον χρόνο παραγωγής γεγονός που μειώνει το κόστος κατασκευής. Επιπλέον ανταποκρινόμαστε σε ιδιαίτερες ανάγκες κοπών όπως η φαλτσοκοπή και το φρεζάρισμα.

Πλέον η δυνατότητα κοπής μας, αφορά ελάσματα διαστάσεων έως 2Χ4m και πάχους έως 100mm.